Selecteer een pagina

Kerst Krans

Blomsterkrans is meer dan alleen een krans. Geïnspireerd door de natuur en het landschap. Bestel je Kerst Krans voor deze winter. Ben je opzoek naar een mooie kerstkrans voor aan de muur, binnen of buiten of gewoon op tafel? Deze mooie vorm van kerstversiering komt in een aantal soorten, met natuurlijke materialen. Hou jij van een duurzame & natuurlijke versiering kijk dan naar alle voorbeelden op de website of instagram.

Yngmar

bloemenkrans

Weer eens iets anders dan een schilderij! Wil jij deze kerst een mooie & natuurlijke kerstkrans. Bij Blomsterkrans kun je een moderne & vers opgemaakte winterkrans bestellen. Deze zijn beschikbaar in kleine oplage en worden vanaf half November geleverd. Geef je wensen aan ons door. 

Deze krans bestaat uit natuurlijke materialen zoals dennentakken, eucalyptus en overige materialen die op dat moment beschikbaar zijn. De krans droogt mooi in waardoor je er langer plezier van hebt. De krans van natuurlijke takken kan heel goed hergebruikt worden en elk seizoen heel mooi her-styled worden. 

Blomsterkrans is beschikbaar in diverse maten vanaf 20cm tot en met 100cm. Hou rekening met een langere levertijd, de krans worden van het begin tot einde gemaakt door Blomsterkrans en is daarom dan ook uniek. Vanaf 70cm worden de kransen alleen op bestelling gemaakt en hou dan ook rekening met 4 weken levertijd. Wees er dan ook vroeg bij!. 

Stijlvolle & natuurlijke decoratie

Vul je muren met wat je blij maakt! Maar hoe kun je dit nou het beste doen en hoe kies je wanddecoratie wat goed bij de rest van je interieur past?

Wij zijn Blomsterkrans begonnen met de wens voor een seizoens product die een stukje van buiten naar binnen brengt. Op een duurzame, stijlvolle en natuurlijke manier. Waarbij traditie en moderne tijd hand in hand gaan. 

Nu jaren later hebben wij zoveel mensen wereldwijd mogen verblijden met een prachtige krans. En vormt dit een onderdeel van onze tradities en ‘way of life’.

De krans is vandaag in goede staat aangekomen!

Hij is fantastisch, ik ben helemaal blij.

Zo mooi!!!!!!
Bedankt!

Hallo,
Heel blij zijn we met de krans,hij staat super mooi.

Dubbel bedankt!

Super bedankt voor de mooie foto’s. De kransjes vallen bij iedereen erg in de smaak. Kon natuurlijk ook niet anders 😊

 

Tot de volgende keer weer.

About

Bij Blomsterkrans vind je natuurlijke & stijlvolle kransen. Bloemenkransen het hele jaar door. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief